Konverterende webshop

Få en professionel og skræddersyet webshop der konverterer

100% ejerskab
Konverterende & unik
Let at tilpasse

Fra kun

12.449,-

ekskl. moms

Professionel webshop. Skræddersyet til dit behov.

Vi er eksperter i at skabe skræddersyede og professionelle webshops i WordPress, der ikke kun ser fantastiske ud, men også leverer resultater. Hos Rebrnd Marketing forstår vi, at din online butik er hjertet af din forretning, og vi er her for at sikre, at den skiller sig ud og skaber succes.

Med vores omfattende erfaring og ekspertise guider vi dig gennem hvert trin i oprettelsen af din webshop i WordPress. Fra designkoncepter til teknisk implementering og lancering – vi sørger for, at din e-handelsoplevelse er problemfri og effektiv.

Dette får du med en webshop fra Rebrnd Marketing

Mange muligheder for integrationer

WordPress er det perfekte valg, når du skal have lavet en webshop. Der er udviklet utrolig mange integrationer så du kan drive en webshop – helt smertefrit.

Vi hjælper med alt fra opsætning af jeres produkter, opsætning af betalingsmuligheder, fragtmuligheder og meget mere. Vi er først tilfredse med løsningen, når du føler dig sikker.

* Tilbydes kun ved abonnement

Skal vi også designe dit logo?

Samlet set er et professionelt logo en vigtig investering i din virksomheds succes og kan være afgørende for at opbygge en stærk og genkendelig brandidentitet.

Udover brandidentiteten, så får du også muligheden for at bruge dit nye logo forskellige steder. Det kan f.eks bruges til:

91% af vores kunder vælger os til at stå for driften efterfølgende

De fleste af vores kunder vælger, at vi skal stå for driften af deres hjemmeside eller webshop. Det betyder altså, at du kan koncentrere dig kvit og frit om din virksomhed og dine kunder – så tager vi os af alt det besværlige og sikkerheden på dit site.

Hvad får du med en drift & support løsning hos Rebrnd Marketing? Tjo, tjek her: